Irma Elling

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev stille på Munkevængets Skole, da vi modtog meddelelsen om, at Irma Elling den 23. august 2001 stille og roligt var sovet ind i sit hjem.

Irma Elling fik ansættelse på den nu nedlagte Riis Toft Skole i 1971, hvor hun virkede indtil 1986. Dette år fik hun opfordring til at arbejde på Gravenshoved Kostskole - et behandlingshjem under Aalborg Kommune.

I 1987 blev hun ansat på Munkevængets Skole.

Irma var en varm og favnende personlighed med sans for det nære.

Hun var klar i sit sprogbrug, klar i sine meldinger og klar i sine grænser.

Hun elskede farver, og hendes særlige og åbne sind kombineret med betænksomhed og imødekommenhed gjorde hende til en afholdt og værdsat lærer, ven og kollega.

Hun evnede at være til stede.

Et dejligt og vindende væsen sammenholdt med lysten til arbejdet gav mange oplevelser ud over det sædvanlige.

Irma stillede store krav til sig selv, og trods en uhelbredelig sygdom nægtede hun at give op, men fortsatte ufortrødent med et aldrig svigtende håb.

Vi husker Irmas store omsorg for de svage elever, som altid kunne finde trøst og forståelse hos hende.

Skolen mindes Irma som en loyal, engageret og pligtopfyldende kollega.

Vore varmeste tanker går til Irmas mand, John, sønnen Bjarne og moderen Ellen.

'Det er ikke sundt at glemme dem, vi har mistet, vi skal tværtimod have dem med, for det er en del af deres gave til os, at de er i vores liv - også når de er døde'.Johannes Møllehave

På kollegers vegne

Susanne Kielsgaard, Gretha Andersen

og Bente Johansen