Grøn konkurrence

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Green Network, som er et frivilligt, forpligtende samarbejde mellem private virksomheder og offentlige myndigheder, har udskrevet en konkurrence for landets ungdomsuddannelser og 10.-klasser.

Prisopgaven består af tre kategorier: Hvad er en attraktiv arbejdsplads for unge, en website med information om miljø og arbejdsmiljø specielt for unge og miljø og arbejdsmiljø i undervisningen - hvordan? Der er ingen krav til opgavens omfang eller form, men der bliver lagt vægt på grundighed og originalitet.

Green Network dækker kun Vejle Amt og Middelfart Kommune, men klasser i hele landet er velkomne til at deltage i konkurrencen. Der er tre præmier på henholdsvis 25.000, 10.000 og 5.000 kroner. Opgavebesvarelser skal være hos Green Network-sekretariatet, Damhaven 12, 7100 Vejle, senest den 27. november. Se mere på www.greennetwork.dk