Ikke uden morgenmad

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis eleverne hænger halvsovende hen ad bordet i timerne, er det ikke nødvendigvis, fordi de synes, undervisningen er kedelig. Det kan også være fordi, de har glemt at spise morgenmad. Men nu vil Dansk Skoleidræt og morgenmads-giganten Kellogg's gøre mere ud af elevernes morgenmad. De slatne elever skal ikke længere stå og hænge ved grillbaren i første frikvarter, men i stedet gøres bevidste om, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid.

Dansk Skoleidræt og Kellogg's har udarbejdet et undervisningsmateriale til brug i 7.-10. klasse. Det består af dels en teoretisk, dels en praktisk øvelse, hvor eleverne den ene dag skal spise morgenmad og den næste dag faste. I løbet af skoledagen skal eleverne så føre statistik over, hvor friske de føler sig, og hvor godt de følger med i timen. Alt sammen for at vise dem, hvor vigtigt det er at spise morgenmad.

Materialet 'Ikke uden morgenmad - der skal energi til' kan bestilles hos Dansk Skoleidræt på telefon 6531 4646. Det er gratis, men der skal betales for forsendelse og ekspedition.

Powered by Labrador CMS