Evalueringspanelet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Evalueringscenterets rapport om DLH er den første af sin art herhjemme. Aldrig før er en hel institutions samlede aktiviteter blevet gennemgået.

Rapporten blev bestilt af Undervisningsministeriet i februar 1997.

Evalueringscenteret, som har det metodiske ansvar, overlod det faglige ansvar til et sagkyndigt evalueringspanel, der igen har fået hjælp af tre særlige ekspertpaneler: et for kursusvirksomhed, et for kandidat- og ph.d.-uddannelser og et for forskning og bibliotek.

I oktober 1997 foreslog Uddannelsesrådenes formandskollegium, at '. . . Undervisningsministeriet, når evalueringsresultatet foreligger, nedsætter et udvalg til at kulegrave og stille forslag om hele det pædagogiske områdes institutionsforhold'.

Arbejdet med at finde den fremtidige struktur til de pædagogiske uddannelser begynder efter alt at dømme i løbet af efteråret.

Powered by Labrador CMS