Karsten Johnsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med dyb sorg, vi på Bording Skole midt i sommerferien modtog beskeden om vores lærer og kollega Karsten Johnsens pludselige og alt for tidlige død. Karsten blev kun 44 år.

Karsten døde tirsdag den 21. juli under et ferieophold på Mors. Efter en surftur på Limfjorden følte han sig lidt sløj, hvorfor han lagde sig for at hvile sig. Han vågnede ikke igen.

Det er svært at fatte, at Karsten ikke længere skal være en del af vores hverdag, for han var der altid. Karsten var født på Mors i 1954 og kom til Bording Skole i august 1979. Han var en lærer, der aldrig gik på kompromis, når det gjaldt kvaliteten i skolens arbejde. Hans undervisning var til enhver tid kendetegnet ved høj faglig indsigt, omhyggelig planlægning og overblik.

Blandt såvel kolleger som elever og forældre var Karsten højt respekteret for sine faglige og menneskelige egenskaber. Hans altid rolige og sobre optræden kombineret med samarbejdsevne og en saglig holdning gjorde ham til en yderst afholdt lærer og kollega.

Det er svært at fatte, at Karsten ikke er blandt os længere, og vores dybe medfølelse går til Anna, Christina, Christian og Katrine.

Æret være Karsten Johnsens minde.

Ledelse og medarbejdere ved Bording Skole