Ny sekretariatschef

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærernes Centralorganisation (LC) har den 1. august fået ny sekretariatschef efter Max Haugaard Nielsens pensionering. Valget er faldet på LC's vicesekretariatschef Mariann Skovgaard, 47 år. Hun er uddannet cand.jur. og har en alsidig praktisk erfaring.

Marian Skovgaard blev ansat som konsulent i LC den 1. april 1989. Efter cirka halvandet år som personalechef i Hillerød Kommune blev hun i 1995 headhuntet til en nyoprettet stilling som vicesekretariatschef i LC. Hun har således arbejdet på 'begge sider af bordet'. Mariann Skovgaard har i de sidste syv år været næstkommanderende, hvor hun i særlig grad har deltaget i de statslige forhandlinger, men på det seneste også i de specielle forhandlinger på det kommunale område.

Det er således en erfaren dame, der nu står ved roret. Hun er respekteret af samarbejdspartnerne på begge sider af forhandlingsbordene.

Mariann Skovgaard blev valgt blandt 11 ansøgere. I ansættelsesudvalget var der fuldstændig enighed om hendes kvalifikationer.

Folkeskolen ønsker tillykke med udnævnelsen.

Powered by Labrador CMS