Carsten Munk-Hansen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi på Nyrupskolen i Kalundborg har mistet en dygtig kollega og god ven. Gennem nogen tid har vi vidst, at det måtte gå sådan. Onsdag 17. juli døde Carsten Munk-Hansen, og der blev sat et alt for tidligt punktum for et ungt liv. Han blev 40 år.

Flere gange kæmpede han sig tilbage til et normalt liv efter alvorlige operationer, og det var hver gang en glæde for os alle, når Carsten tog fat på sit arbejde igen, for han gav noget særligt til os og skolen.

Han var en loyal og inspirerende samarbejdspartner, en dygtig lærer med visioner, og han videreudviklede til stadighed sin undervisning og faglige kompetence.

Carsten dimitterede fra Holbæk Seminarium i 1987 og blev ansat her på Nyrupskolen samme år. Sideløbende hermed var han ansat som regional konsulent og pædagogisk medarbejder ved Amtscentralen i Slagelse i årene 1994-99. Undervejs uddannede han sig tillige som cand.pæd. i fysik.

Carsten var en særdeles afholdt lærer. Eleverne forstod og værdsatte hans venlige, kontante og ligefremme facon. Han forstod at 'læse' eleverne og bringe dem videre i deres udvikling. Vi havde alle glæde af hans humoristiske sans i dagligdagen og hans arbejde med altid at være på forkant med den pædagogiske udvikling inden for sine fag. Således var han blandt andet en af foregangsmændene for indførelsen af nye prøveformer, hvor han også her nåede fine resultater. Ligeledes har vi ofte nydt godt af hans evner som musiker, og også her efterlader han sig et stort tomrum.

Vore tanker går til Bodil og børnene samt hele Carstens familie.

Æret være hans minde.

Kolleger på Nyrupskolen, Kalundborg

Powered by Labrador CMS