Vilfred - nyt naturhæfte

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu skal miljøet på skoleskemaet, mener Danmarks Naturfredningsforening. Foreningen har derfor oprettet et netværk for at sætte natur og miljø på børnenes dagsorden - lige fra børnehaven til de ældste klasser i folkeskolen.

Foreningen udgiver også magasinet Vilfred. Det første nummer fra 28. maj handler om naturens farver, og her kan børnene lære om alt fra hulemalerier til papirfremstilling. Magasinerne udgives på to niveauer. Lille Vilfred er for de fem-otteårige og Store Vilfred for de ni-trettenårige.

I løssalg koster hæfterne, som udgives med støtte fra Undervisningsministeriet, op til ti kroner stykket, og i abonnement kan de komme ned på tre kroner stykket ved køb over 30 styk. Danmarks Naturfredningsforening har indtil 1.9.98 telefonnummer 3332 2021. Derefter 3917 4000. Senere vil Vilfred også få en hjemmeside på adressen www.vilfred.dk