Debatoplæg fra foreningen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening har udsendt pjecer som debatoplæg til, hvilke overenskomstkrav foreningen skal stille til Overenskomst 99.

Hovedstyrelsen har - på samme måde som op til Overenskomst 97 - foreslået nogle krav, som den ønsker, at medlemmerne skal forholde sig til.

Debatoplægget beskriver foreningens overordnede politik på udvalgte områder - løn, arbejdstid, efter- og videreuddannelse, ansættelsesvilkår og pensioner. I pjecen kan man også læse hovedstyrelsens kommentarer til de foreløbige krav, og endelig fortæller pjecen om aftalesystemet.

Alle medlemmer vil modtage et eksemplar af pjecen fra kredsen. Medlemmer ansat ved de amtskommunale specialskoler og medlemmer ansat ved de private gymnasiers grundskoleafdelinger modtager en særlig pjece, som tager højde for de særlige forhold på de skoler.

Alle medlemmer opfordres af foreningen til at tage del i debatten.