Lissi Pearson

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tirsdag den 5. maj døde Lissi Pearson pludseligt. Hun blev kun 52 år. Vi vidste godt, at Lissi var syg, også at det var alvorligt, men at hun skulle dø af sin sygdom, kom som et chok for os.

Lissi var vores kollega på Vestervangskolen i Herning siden 1981. I den tid lærte vi hende at kende som en engageret og fagligt dygtig lærer. Hun brugte sig selv i høj grad i lærerarbejdet, og det blev ofte til nogle meget lange arbejdsdage. Det kollegiale samarbejde betød meget for Lissi, og hun ydede fuldt ud sin del i samarbejdet. Hun var altid på farten og krævede meget af sig selv, ofte langt ud over hvad hendes kræfter rakte til.

Lissi havde megen omsorg for sine elever. Ikke kun i forhold til, om de lærte noget, men også om de havde det godt og trivedes. Hun var et meget socialt engageret menneske med en stor vennekreds. Vi vil savne hendes varme medleven i vores glæder og sorger.

Det er svært at fatte, at Lissi ikke er hos os mere. Vore tanker går til sønnerne Martin og Michael og deres kærester, og vi deler deres sorg.

Lissi vil leve videre i vore hjerter.

Æret være Lissis minde.

Kollegerne

Vestervangskolen, Herning