Sydindien i vinterferien

Svajende palmer, gamle kolonibyer og duftende krydderier. Rejs med Folkeskolen til det eksotiske Sydindien og oplev den lokale kultur på allernærmeste hold.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

- 11 dage med ekspertrejseleder

Rundrejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere og byder på enestående naturoplevelser, historiske vingesus og et unikt indblik i det indiske skolesystem.

Fra Keralas palmelunde og vidtstrakte rismarker rejser vi til højlandets te- og krydderiplantager. Vi tager den spektakulære togtur gennem Nilgiri-bjergene, og i Mysore besøger vi Indiens mest overdådige kongepalads. Et af rejsens højdepunkter er turen med husbåd gennem Keralas berømte Backwaters med næsten tusinde kilometer naturlige kanaler og søer.

Rejsen inkluderer besøg på skoler og sociale projekter, og vi besøger blandt andet en børneby for gadebørn og et skoleprojekt for bjergenes truede stammebefolkning. For at opleve landets store kontraster besøger vi også en af de gamle, traditionsrige kostskoler for overklassens børn.

Under hele rejsen bor vi på dejlige hoteller og får også tid til afslapning og en tur i poolen.

• Rejsens navn:

Sydindiens Hemmeligheder.

• Afrejse:

Den 7.-17. februar 2013.

• Pris per person:

15.900 kroner (enkeltværelsestillæg 2.250 kroner).

• Med i prisen:

Al transport inklusive fly København-Bangalore tur/retur med Emirates, helpension, alle entreer og udflugter.

• Lille gruppe

- maksimalt 22 deltagere. Rejsen er garanteret.

• Info og tilmelding:

www.karavanerejser.dk

- mail: info@karavanerejser.dk - telefon 40 62 83 47/24 45 71 69.