Ny socialrådgiver

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Socialrådgiver Sys Jensen er ansat i DLF fra 1. maj. Sys Jensen sidder i Organisationskontoret, hvor hun skal arbejde med vejledning og rådgivning til kredsene specielt om pensionsspørgsmål, revalidering, arbejdsprøvning, fleksjob og opfølgning på sygedagpengesager.

Sys Jensen er uddannet socialrådgiver fra Roskilde Universitetscenter i 1980. Siden har hun arbejdet med mange sider af det sociale arbejde. Hun har været ansat i de kommunale forvaltninger i både Hvidovre og Københavns Kommune, på Slagelse Sygehus og i Ungdomsrådgivningen i Taastrup. Hun kommer fra et job i arbejdsmarkedsgruppen i Ballerup Kommune, hvor hun har beskæftiget sig med pensionsspørgmål og revalidering. Arbejdsområder magen til dem, hun nu skal have i DLF.

Sys Jensen erstatter socialrådgiver Lisbeth Snedker, der har fået nyt job i Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd.