Giv et pip i debatten

Det er nemt og hurtigt at være med i debatten på folkeskolen.dk

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Er det arbejdsgiverens problem, at alt for få lærere får efteruddannelse og videreuddannelse? Eller er tiden inde til, at ret til efteruddannelse skal diskuteres ved overenskomstforhandlingerne, så det ikke kun er de lærere, der har tid, penge og overskud, der kommer på kurser og får diplomuddannelser, som giver ekstra i lønningsposen? Skal Danmarks Lærerforening kræve arbejdstidsaftalen genforhandlet til foråret, koste hvad det vil - eller kan man ved fælles hjælp få den til at fungere?

Det handler om dine arbejdsvilkår - så vær med til at give dit besyv med i debatten på Folkeskolensnye dynamiske website, www.folkeskolen.dk

Alle kan gå ind og læse debatten - klik på 'Net-Debat' i den øverste lysegrønne bjælke på forsiden af folkeskolen.dk

Hvis du selv vil deltage i debatten, skal du være oprettet som bruger af folkeskolen.dk og logget på (klik på 'log ind' i den lysegrønne bjælke). I net-debatten kan du vælge mellem debatfora om en række forskellige emner, men også de to åbne debatter, 'frikvarteret', hvor du kan starte en debat om hvad som helst, og 'lærer-til-lærer', som er tænkt til, at lærere, skoleledere og børnehaveklasseledere kan spørge hinanden om råd og videregive gode ideer.

Der er to muligheder, når man vil skrive et debatindlæg. Enten kan man klikke på den grønne tekst øverst i det enkelte debatforum, 'opret nyt indlæg', eller man kan, når man læser et debatindlæg, klikke på blyanten oppe i toppen og skrive et svar på det pågældende indlæg. I modsætning til den tidligere debat, der har været på folkeskolen.dk, ryger debatindlægget direkte på internet, så snart du har trykket 'send', og der er dermed gode muligheder for en rigtig livlig debat. Redaktionen vil jævnligt sætte nye debatter i gang, blandt andet i tilknytning til artikler i Folkeskolen, og vi vil også bringe glimt fra net-debatten i bladet.