Debat

Bak op om vores kolleger – de er tvunget på mødeplan!

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 1. august 2011 har Ballerup og Randers Kommuner - med alt for god hjælp fra KL - tvunget kollegerne på en »ren A05«, altså på mødeplanen.

På Frederiksberg sparer politikerne også på skolevæsenet. Og det mærker vi!

Men i modsætning til Ballerup- og Randers-lærerne har Frederiksberg Kommune været indstillet på at indgå en arbejdstidsaftale frem til 2013, som sikrer os et professionelt råderum.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Den mulighed har Ballerup og Randers Kommuner frataget vores kolleger.

I stedet får den enkelte lærer og børnehaveklasseleder en mødeplan, som minut for minut fortæller, hvad de skal gøre - uanset om det giver mening for den enkelte lærer.

Uanset om det giver mening for undervisningen. Uanset om det forringer arbejdsmiljøet for lærerne.

Jeg vil derfor opfordre alle kolleger til, at vi konkret kommer med initiativer, som viser vores kolleger på begge sider af Storebælt, at vi bakker op om dem.

Om ikke andet så fordi deres arbejdskamp hurtigt kan blive vores.