Ville du bruge elevernes toilet?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at toiletterne på mange danske folkeskoler kunne trænge til en makeover. Der bliver nok aldrig råd til italiensk design eller håndvaske i granit, men frem til 3. september 2012 kan alle skoler søge om virksomheden Viega A/S' Hygiejnelegat på 50.000 kroner. Sidste år vandt Pilegårdsskolen på Amager legatet. Skolen har nu fået et »intelligent« toilet, som er vand- og energi­besparende og installeret med berøringsfri flader. Det betyder, at eleverne ikke behøver røre ved noget, når de skyller ud, vasker og tørrer hænder. Hermed bliver skolens hygiejne forbedret, og risikoen for, at eleverne smitter hinanden, nedsættes.

Legatansøgning sker ved at sende et billede og en kort beskrivelse af skolens toiletforhold til mail-adressen legat@viega.dk

Powered by Labrador CMS