Ole Hein

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ole Hein døde den 14. juni 2012. Ole var lærer, medlem af bestyrelsen i Københavns Lærerforening KLF og var som næstformand i KLF medlem af Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse helt frem til 1. januar i år. Ole valgte ikke at genopstille, fordi han var syg. Ole og alle vi andre i hovedstyrelsen havde håbet, at han blev rask og kunne genoptage det engagerede arbejde i foreningens øverste ledel-se. Det er med stor sorg, at vi nu må konstatere, at det ikke lykkedes. Oles død er naturligvis først og fremmest et stort tab for familien, men det er også et stort tab for alle os andre.

Ole kæmpede og knoklede med enormt engagement for en bedre folkeskole og for lærernes muligheder for at give eleverne den bedst mulige undervisning. Med stor viden, saglighed og politisk tæft gav Ole et meget værdifuldt bidrag til Danmarks Lærerforenings arbejde.

Og så var Ole en smaddergod kammerat.

Vi har ikke Ole mere, men vi har hans indsats at bygge videre på.

Tusind tak, Ole!

Powered by Labrador CMS