Debat

Arbejdstid galt i halsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Bertel Haarder. Hvor nedladende, patetisk og uprofessionel har en undervisningsminister lov til at være? I dit svar til Frederiksberg-lærerne i Frederiksberg Bladet den 10. april citerer du en mor for at skrive blandt andet følgende om elevplaner og lærernes arbejdstid: »Ja, lærerne skulle prøve at være på det private arbejdsmarked med minimum 37 timer, selv betale pauser og kun fem ugers ferie om året. De ville få et chok«.

Jeg er rystet over, at min undervisningsminister fuldstændig ukritisk kan viderebringe den slags vås. Det havde klædt dig bedre at forklare det åbenlyst urigtige i den mors opfattelse.

Som lærer forventer man selvfølgelig at blive bakket op af sin undervisningsminister frem for at blive udsat for fejlagtige og manipulerende påstande.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler