Debat

Venstre og Marx

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

». det er arrogant at tro, at politikerne på Christiansborg ved, hvad brugerne af den offentlige service har behov for .« (Troels Lund Poulsen, Venstres politiske ordfører, i Politiken den 15. marts). ». udvikling og kvalitet kommer nedefra - ikke ved at vi sidder inde på Christiansborg og trækker vores bedreviden ned over hovedet på borgerne« (indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, Venstre, i Politiken den 14. februar).

Besindige ord. Hvor ville det for eksempel være skønt, om man kunne se disse udmærkede tanker anvendt på folkeskoleområdet, hvor man råder og regerer bedrevidende i stort og småt. Desværre er de ikke udtryk for et cementeret Venstre-princip.

Men det er vel godt at have principper til ethvert formål? Som gode, gamle Marx sagde: »These are my priciples. If you don't like them I have others«. Nå ja, Groucho Marx).

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS