Uskolet

Øget interesse for DLF faktisk øget interesse for DILF

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et markant forøget - og for Danmarks Lærerforening glædeligt overraskende - antal Google-søgninger på »DLF« viser sig at bunde i en sproglig misforståelse. »Vi får henvendelser flere gange om ugen fra midaldrende kvinder, som efterspørger billeder af Ryan Gosling, David Beckham og Oliver Bjerrehuus«, fortæller webmasteren. »De skriger på DILFs, men selv om DLF helt åbenlyst er en af de labreste fagforeninger, er der jo stadig et stykke vej, må jeg fortælle dem«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS