Musiker søger musiker

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad gør man, hvis man har et dødsmetal band i Århus, og mangler en guitarist og en bassist? Hvad gør man, hvis man bor på Lolland og gerne vil lære at spille violin? Og hvad gør man, hvis man gerne vil af med en fejlkøbt basun? Man går ind på www.musikanten.dk. Her kan man finde medspillere af alle slags: musikundervisning, instrumenter, grej, øvelokaler, klaverstemmere og lydfolk - over hele landet.

Musikanten.dk er udviklet af Birkerød Bibliotek i samarbejde med Gentofte Bibliotek, Musikbibliotek.dk og webfirmaet Mus '' Mænd med støtte fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker. At det netop er nu, man har valgt at introducere denne service for den levende musik, hænger sammen med, at det fra 1.januar i år er blevet lovpligtigt for alle kommuners biblioteker at udlåne musikindspilninger, og at bibliotekerne i øvrigt ofte får henvendelser fra folk i alle aldre, der vil vide, hvordan de kommer i kontakt med andre musikinteresserede. Musikanten blev søsat kort før årsskiftet, og der meldes om støt voksende trafik på sitet.

Se mere på www.musikanten.dk