Debat

Sjov med Musmatik - til hjemmeundervisning i coronaperioden

Sjov med Musmatik, er udvidet tabellæring på en sjov og aktiv måde.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sjov med Musmatik er udvidet tabellæring på en sjov og aktiv måde. Det er nemt at bruge og passer derfor godt til fjernundervisning. Se 6 tabellen her https://www.youtube.com/watch?v=fumkcaSIMjg. Der er tilhørende videoer på Sjov med Musmatiks youtubekanal som børn nemt kan tage i brug på ipad el. tv alene eller med deres forældre, samt et matematik hæfte med opgaver til download, (gratis under Corona krise). I kan linke til hæftet på dette link https://www.sjovmedmusmatik.dk/matematikopgaver. Se mere på https://www.sjovmedmusmatik.dk hvor der er en fjernundervisnings guide I kan copy/paste fra til Jeres elever. God fornøjelse til Jeres elever.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS