Danske Skoleelever har valgt ny formand

Mille Borgen Mikkelsen bliver ny formand for Danske Skoleelever 1. juli. Hun overtager posten efter Esther Vyff.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mille Borgen Mikkelsen fra Sønderborg er netop valgt af Danske Skoleelevers generalforsamling som ny formand for Danske Skoleelever.

"Jeg er enormt glad og stolt over valget, og jeg glæder mig til at repræsentere Danske Skoleelever. Længe leve elevdemokratiet," lyder det fra Mille Borgen Mikkelsen i en pressemeddelelse. 

Hun går lidt endnu i 9. klasse på privatskolen Als i Sønderborg, og hun overtager posten efter Esther Vyff, som ønsker det tiltrædende formandskab tillykke.

"Jeg ønsker det nye formandskab stort tillykke med valget. Jeg har samarbejdet med dem alle tre i bestyrelsen det seneste år, de er meget kompetente, og jeg er sikker på, at de kommer til at repræsentere eleverne rigtig godt," siger Esther Vyff.

Det nye formandskab består desuden af næstformand med ansvar for bestyrelse Bjørn Otto Juhl Hansen og næstformand med ansvar for sekretariat Elisabeth Froholdt.

Det nye formandskab overtager posten den 1. juli.