Debat

Brug for din hjælpe!

I sidste uge, havde jeg et indlæg om hvilken ting du som lærer kunne gøre for at hjælpe personer med læse- staveproblemer, skrevet med hjælp fra forældrene. Jeg vil gerne lave et indlæg omkring hvad forældrene kan gøre for at hjælpe deres ordblinde barn i folkeskolen. Her kommer du ind i billedet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvilken ideer og oplevelser har du som kan bruges til dette indlæg? Skal forældrene være mere samarbejdsvillige, møde op på skolen, holde sig væk for skolen, læse med deres børn ikke læse. kommer med opgaver / emner som deres børne synes jeg sjove, og kan lave for dem selv, købe en computer, finden bøger som lyd. Det er kun fantasien der sætter grænserne!

Håber du vil komme med en masse inputs herunder, tak

link til indlægget omkring hvad du som lærer kan gøre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mvh

Jesper Sehested Jensen - etlivsomordblind.dk

Powered by Labrador CMS