Kristendomskundskab

Sådan kan en loftprojektion se ud i det kommende Bibliarium
Sådan kan en loftprojektion se ud i det kommende Bibliarium

Om et år kan du tage dine elever med i en interaktiv Bibel

Publiceret

Det norske firma Expology, som også stod bag Jyllands Postens ”Mediarium” og ”Politiker for en dag” på Christiansborg, har vundet konkurrencen om etablering af Bibliarium i Sct. Andreas Kirke i København, som skal stå færdig med udgangen af 2024. 

Tilbage i foråret ’22 besluttede provstierne og stiftsrådet i Københavns Stift at bakke op om etableringen af  et oplevelsescenter til formidling af bibelske fortællinger. Bestyrelsen har nu med bistand fra fagdommer, journalist, Ulrik Haagerup, Constructive Institute, valgt Expology Experience Group AS som totalentreprenør for realiseringen.

”Expologys koncept kombinerer på imponerende vis rollespil, historiefortælling, scenografi og teknologi til at skabe en interaktiv oplevelse, som kobler nutidige problemstillinger til de bibelske fortællinger”, udtaler bestyrelsesformand John Rydahl o emm pressemeddelelse.

”Via en vifte af visuelle effekter og digitale løsninger med bl.a. projicering af stjernetåger på kirkens loftshvælvinger får de besøgende en overrumplende oplevelse, mens rollespillet med sin høje grad af deltagerindflydelse formentligt vil fremme de besøgendes engagement. Det innovative koncept skaber en smuk forbindelse mellem fortællingerne, kirkerummet og moderne formidlingsteknik”.

Interiør, Bibliarium
Interiør, Bibliarium
Powered by Labrador CMS