Citat

259 forskere giver et gratis foredrag

Publiceret Senest opdateret

Under 'Forskningens Døgn', som i år faktisk varer fra lørdag den 22. april til den 28. april, holder 259 forskere gratis foredrag om deres felt. Du kan bestille en forsker fra på mandag.

Alle kan bestille en forsker til at holde et foredrag, det er gratis og varer 30-90 minutter. Man skal blot stille med et lyttende publikum på mindst 20 personer og tilbyde passende rammer for forsker og publikum. For mange foredrags vedkommende kan man selv vælge, om man vil lytte til foredraget virtuelt eller fysisk.

”Forskning er afgørende for at forstå vores fortid og samtid og bidrager til at skabe innovative løsninger for fremtiden. Jeg er derfor glad for, at vi igen i år giver danskerne mulighed for at få stillet nysgerrigheden inden for eksempelvis klimaforandringer, sundhed eller biodiversitetskrisen. Der hersker mange holdninger til, hvordan verden hænger sammen, og derfor er forskning og viden vigtigere end nogensinde før. Danskerne kan med Bestil en Forsker få meget mere viden om det samfund, vi lever i, nu og i fremtiden”, siger forskningsminister Christina Egelund i en pressemeddelelse.

Forsk.dk: Bestil en forsker