Anmeldelse

Guld til Danmark

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Team Danmark har 25-års-jubilæum, og organisationen har i den forbindelse udgivet et fint internetmagasin med titlen "Guld til Danmark". I magasinet kan vi finde et historisk rids af Team Danmarks rolle og udvikling gennem de sidste 25 år samt et gensyn med de allerstørste sportslige begivenheder. 

Bladet er årstalsopdelt og indeholder facts, reportager, billeder og videohistorier, der beskriver højdepunkterne gennem de sidste 25 år. Der er indslag både fra de Olympiske Lege og årene ind imellem. Det er et super flot interaktivt magasin med et hav af interaktive klip, der kan lukkes op og eventuelt sendes til venner og bekendte. Magasinet er omfangsrigt og tæller 246 sider.

I bladet kan vi finde interview og reportager med både trænere og sportsudøvere, indlæg om elitesportens betingelser og udøvernes forhold til sporten. Med billedmaterialet bliver det et spændende og levende medie. Det er sjovt at gå på opdagelse i støvet fra sportsstjernerne og gense de store begivenheder. Materialet er let at gå til, det er overskueligt og fleksibelt.

Der findes desuden en flyer til folkeskolerne med forslag til brug af magasinet i undervisningen. Den kan downloades fra www.teamdanmark.dk - søg efter  "flyer til folkeskolen".

"Guld til Danmark" er et besøg værd, og fornøjelsen overskygger, at der indimellem popper et sponsoreret indslag op. Magasinet vil helt klart også vække elevernes interesse, og de vil med ildhu gå på opdagelse på hjemmesiden. Interessen for sport, sportsgrene og motion er stor, og mange elever elsker at skrive opgave om disse emner.