Lærer til lærer

Gratis inspirationskatalog 2020 til faget billedkunst.

Gratis inspirationskatalog fyldt med UV-forløb til billedkunstundervisningen til deling.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gratis inspirationskatalog fyldt med UV-forløb til billedkunstundervisningen til deling.

Danmarks billedkunstlærere Kreds 11 Østsjælland - fra fjord til bælt (Roskilde fjord - Køge bugt) har tradition for at afholde et årligt inspirationskursus, hvor kursisterne får idéer til den løbende årsplan.

I den forbindelse udgiver vi et gennemarbejdet og dybtgående inspirationskatalog fyldt med spændende og varierede UV-forløb.

På grund af Corona-restriktioner har vi i år været nødt til at rykke kurset til efteråret.

Vi har, på grund af restriktionerne, valgt at frigive vores Inspirationskatalog 2020 allerede nu.

Vi afholder vores kursus lørdag d. 12. september 2020 kl. 10 til 14, - pt. afholder vi kurset på Uglegårdsskolen Solrød Strand, men hvis der stadig er Corona-restriktioner, afholder vi kurset i skoven ved Viby Sjælland/Borup.

På kurset vil hver kursist modtage inspirationskataloget, med de 17 forskellige undervisningsforløb, lige til at sætte ind i årsplanen.

De 17 forløb er i år bl.a. Landart, digitale billeder, skrammelbyg, arbejde i gips og ostevoks, billedbeskæring, BlackOut Poetry, Corona-fold en due, keramikskåle, farvelære og teknikker samt pop-art.

UV-forløbene er bygget op om, at eleverne skal bruge fantasien, være innovative og udtrykke deres følelser.

Derudover har forløbene målbeskrivelse, alt efter hvad man, som underviser ønsker, at eleverne skal lære og tage med fra undervisningen.

På kurset er der mulighed for at arbejde i workshops, og afprøve udvalgte ideer bl.a. Landart.

Da kurset igen er “hands on”, - målrettet vores primære praksis, som er undervisning af skoleelever, er det igen i år, muligt for kursister at medbringe egne børn/børnebørn i skolealderen, så de også kan afprøve UV-forløbende.

Hvis du allerede nu har tid og lyst til at deltage på vores kursus d. 12.9.2020, kan du tilmelde dig til kredsens formand.

Kontakt til Kreds 11s bestyrelse finder du her: www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kredsene/kreds-11/kontakt_kredsbestyrelsen/

Med venlig hilsen

Danmarks Billedkunstlærere Kreds 11

www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kredsene/kreds-11