Anders Bondo og de andre forhandlere sang med på de mange slagsange, da et fakkeloptog her til aften var mødt op foran Forligsinstitutionen.
Anders Bondo og de andre forhandlere sang med på de mange slagsange, da et fakkeloptog her til aften var mødt op foran Forligsinstitutionen.

Fakkeloptog foran Forligsen: "Det her er den helt vanvittige kulmination"

Der er samlet et menneskehav foran Forligsinstitutionen her til aften som støtte til forhandlerne indenfor. Det fik de tre topforhandlerne for de offentligt ansatte til at gå på gaden og takke for støtten.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forhandlerne på begge sider forhandlingsbordet har alle givet udtryk for, at de er i gang med de afgørende forhandlinger i Forligsinstitutionen.

I løbet af weekenden er der planlagt en række forskellige aktiviteter ude foran bygningen i det centrale København, der skal vise fagbevægelsens forhandlere deres støtte.

Her til aften havde hundredevis af offentligt ansatte og støtter valgt at gå i fakkeltog gennem Københavns gader hen mod Sankt Annæ Plads, hvor Forligsinstitutionen ligger.

Og det fik de tre topforhandlere for de ansatte på statens, kommunerne og regionernes område til at gå ud og takke de mange fremmødte.

"Det her er den helt vanvittige kulmination. Det betyder utrolig meget for os, når vi sidder op bag vinduerne, at vi ved, at vi har jer i ryggen", sagde topforhandler for de ansatte i kommunerne Anders Bondo Christensen.

"Det er helt enestående sammenhold på tværs af stat, kommuner og regioner. Det har bare givet os så meget støtte, at I slet ikke forstår den betydning, det har for os", lød det videre fra Anders Bondo.

Også de statsansattes topforhandler Flemming Vinther var fremme med store ord.

"Det her er simpelthen for vildt. Jeg plejer sgu ikke at være sådan specielt uden ord, men det er jeg faktisk nu. Det her er kæmpe, kæmpe stort", sagde han og fortalte, at han kunne fortsætte en måned endnu på grund af den massive støtte.

Powered by Labrador CMS