S. Y.

Publiceret Senest opdateret
1
2
3
4
5
6

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sultan Yurtseven er 29 år og bor i Hedehusene.

Uddannelse: Læreruddannet fra N. Zahles Seminarium i København i 2004 med linjefag i dansk, kristendom, håndarbejde og dansk som andetsprog.

Arbejdsplads: Selsmoseskolen i Taastrup, hvor hun er klasselærer i 3. klasse. Hun underviser i dansk, billedkunst, idræt og religion. Selsmoseskolen er en heldagsskole.

Familie: Gift med Faik, der er automekaniker. De har to børn, Esma Nur på snart fire år og Can på to år.

Sultan Yurtseven blev lærer, fordi hun kan lide at give noget fra sig og at se elevernes øjne, når de forstår det, hun underviser dem i. Hun synes også, hun lærer meget selv ved at undervise. Da hun valgte lærerjobbet, var det en kombination af, hvad hun havde lyst til at beskæftige sig med, og hvilke muligheder hun syntes, hun havde inden for sin ramme. Hun har kristendom som linjefag, selv om hun var fritaget for kristendomsundervisning i folkeskolen. Hun har altid interesseret sig for religion og blev kun fritaget, fordi det var en mulighed.

Mit arbejde lige nu:

Det er vigtigt at sørge for, at eleverne får alt det, de skal have for at udvikle sig. Jeg vil være en god lærer. Selvfølgelig begår man nogle fejltrin, men dem lærer man jo også af.

Mit arbejde om fem år:

Jeg tror, jeg stadig er på Selsmose­skolen. Fordi her er godt at være med masser af humor og gode kolleger.

Efteruddannelse:

Ingen endnu.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Min telefon er meget vigtig for mig. Jeg skal tale med andre! Jeg taler i telefon med min mor minimum to gange dagligt. Og også med min søster. Telefonen må være min yndlingsting!

2. Min familie og mit arbejde. Lige nu styrer børnene vores liv, sådan er det med små børn. Hele min familie er vigtig for mig - også mine forældre og mine fem søskende. Det er min families opbakning og støtte, der gør, at jeg har en uddannelse i dag.

3. Den bedste bog, film eller teaterstykke? Ha, ha, ha, det må være Disney Channel eller Kaj og Andrea. Jeg har da ikke set en film eller læst en bog - andet end arbejdsbøger - siden jeg fik børn.

4. Det, der symboliserer mit arbejde, er humor, kolleger, nøgler og computer.

5+6. Når jeg er træt, får jeg min mand til at hente en waleskrans. Så skal jeg have noget lækkert, noget usundt, sødt, en kop kaffe med fløde og en smøg - når børnene er lagt i seng. Bilka har de største waleskringler. Og så skal jeg tale i telefon med mor eller søster. Eller stene over en serie i tv.

7. På mit arbejde kan jeg slet ikke undvære mine kolleger. Det er fedt at være på Selsmoseskolen, her kan man tale med kollegerne om alt.