Lærer til lærer

straffeattest og ansættelse

Plettet straffeattest

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej kærer kollagerer

Jeg skriver angående et spørgsmål om ansættelse, som jeg håber nogen af jer kan hjælpe mig med at få svar på. Jeg har en plet på min straffeattest (butikstyveri), som jo både står på min offentlige og private straffeattest. Jeg var ude og handle, hvor jeg modtog et opkald, som gjorder jeg løb ud af butikken, uden at tænke på jeg stadig havde varer i hænderne. Opkaldet var fra min hundepasser, som sagde min hund var væk, derfor panikkede jeg og løb. Jeg blev afmeldt og har betalt bøden. Jeg er nyuddannet, og har lige afsluttet et barselsvikariet. Jeg har fået et nyt job på en privatskole, og de har heldigvis sagt, at det ikke har betydning for min ansættelse hos dem, men jeg kommer jo nok til at skulle finde et andet job på et tidspunkt, pga flytning. Så mit spørgsmål lyder, er det totalt umuligt at få et job, når ens straffeattest har en plet?

Jeg ville være rigtigt ærgerlig over, at mit liv og karriere skal ødelægges på den måde, særligt fordi jeg aldrig havde intentionen om at stjæle. Håber i kan hjælpe.

Powered by Labrador CMS