Lærer til lærer

Nyuddannet lærer: Hvad er dit råd til mig?

Efter sommerferien starter mit nye lærerliv. På trods af gode karakterer og vellykkede praktikforløb er jeg hamrende nervøs!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ved godt at læreruddannelsen kun er en brøkdel af det pensum man skal kende for at blive en god lærer. Der er så meget at lære af virkelighedens konflikthåndteringer, misforståelser, fejltolkninger, relationsarbejde, osv., osv. Derfor er jeg også færdig med at studere på læreruddannelsen - jeg glæder mig til at møde en masse skønne unger og bruge noget af alt det jeg har lært!

Efter sommerferien starter mit nye lærerliv. På trods af gode karakterer og vellykkede praktikforløb, gør de mange historier om stress og manglende vejledning mig meget usikker.

Derfor spørger jeg dig: Hvad er dit bedste råd til mig som nyuddannet? Hvilken opdagelse eller erfaring står tydeligst for dig, da du var ny på lærerværelset?

Powered by Labrador CMS