1

Rikke Paaske Iversen

Publiceret Senest opdateret
2
3
4
5
6
7

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer Rikke Paaske Iversen er 37 år og bor ved kanten af Pamhule Skov uden for Haderslev.

Uddannelse:

Læreruddannet fra Haderslev Seminarium 2006 med linjefagene dansk og historie.

Arbejdsplads:

Sdr. Vang Skole i Kolding.

Familie:

Gift med Lars, som driver en jagtbutik hjemmefra. De har døtrene Maja og Mette Marie på 12 og 10.

Når Rikke Iversen hører om nye projekter, bliver hun meget engageret. Også da hun var på færdselskontaktlærerkursus hos Sikker Trafik. Hun kom hjem og gik i gang med at skabe og implementere en trafikpolitik. Søndervang, hvor skolen ligger, er sidevej til en stor indfaldsvej til Kolding, hvor mange børn skal over for at komme i skole. Derfor er det vigtigt for skolebestyrelsen, at så mange børn som muligt går eller cykler i skole, så der ikke kommer endnu flere biler. Politikken handler om, hvad forældrene kan forvente af skolen, blandt andet en cyklistprøve, og hvad skolen forventer af forældrene, blandt andet at børnene har lært at cykle.

Mit arbejde lige nu:

Jeg er dansk- og klasselærer for en 1. klasse og specialundervisning - og så færdselskontaktlærer.

Mit arbejde om fem år:

Det er nok noget med specialundervisning - gerne i folkeskolen. Jeg brænder for, at alle børn skal have det godt i skolen - der er ikke nogen, der skal være kede af at gå i skole.

Efteruddannelse:

Jeg er i gang med en specialpædagogisk uddannelse på UC Lillebælt.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Det er vigtigt med mange forskellige personligheder på en arbejdsplads - og jeg har nok nogle gange brug for, at mine gode kolleger fortæller mig, at vi også skal have tid til at trække vejret. Jeg har mange bolde i luften!

2. Jeg kan ikke undvære mine løbeture, som sikrer, at jeg kommer ud i Pamhule Skov - så jeg hader, hvis jeg får skader.

3. Jeg læser rigtig mange bøger - gerne nogle med noget spændende psykisk spil.

4. Derhjemme kan jeg ikke undvære computeren, og jeg er meget på. Og selvfølgelig slet ikke familien!

5. Da Sdr. Vang Skole med sponsorstøtte fik refleksveste til alle børn fra 0. til 4. klasse, gik jeg på besøg i klasserne de følgende ni uger og talte, hvor mange der stadig havde vestene. Billedet er fra vores cykelbane, hvor vi holder cyklistprøver.