Folkeskolen.dk inviterer lærerne til at skrive

Har du lyst til at være lockout-reporter for en dag? Folkeskolen.dk inviterer nu lærere over hele landet til at skrive nyheder om aktionerne fra deres lokalområde. Hver dag bringer vi tre nyheder fra lærernes hånd på forsiden af folkeskolen.dk.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du ikke kan få lov at undervise, kunne du måske tænke dig at være
reporter for folkeskolen.dk for en dag.

I dag rapporterer lærer Betina Dalsgaard fra flashmob på Store Torv i Holstebro, Niels Skipper Petersen skriver fra et  lock-in-arrangement i Hjørring, og Nikolaj Warming skriver fra morgenens flashmob på s-togsstationerne.

Hvis du har lyst til at beskrive jeres lokale aktion, interviewe dine kolleger, tage et eller flere billeder eller måske lave et lille videoklip, så kontakt journalist Pernille Aisinger på pai@dlf.org eller 33696421.

Du behøver ikke at have særlige kvalifikationer, du skal bare være frisk på at skrive en nyhed samme dag, som aktionen foregår. Vi skal nok redigere og klare det tekniske.

Powered by Labrador CMS