"Frederiksbergs lærere arbejder hver dag ihærdigt for at levere god undervisning og sikre alle børn en god skoledag - det skal anerkendes!", siger Ane Søgaard, formand for lærerene på Frederiksberg.

På Frederiksberg inviteres lærerne til fredagscafe

Lærerens Dag bliver fejret på utallige måder rundt om i landet og resten af verden. På Frederiksberg i København bliver lærerne inviteret til fredagscafe.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hver eneste dag yder lærere en særlig indsats for at sikre alle elever god undervisning og en god og tryg skolegang. Det bliver i dag fejret af Frederiksberg Kommunelærerforening ved at invitere alle lærere og børnehaveklasseledere til fredagscafe "Det gør vi, fordi lærerne fortjener at blive fejret på deres dag. Frederiksbergs lærere arbejder hver dag ihærdigt for at levere god undervisning og sikre alle børn en god skoledag - det skal anerkendes!", forklarer formand for lærerne på Frederiksberg, Ane Søegaard.

Giv et æble-skulderklap på Facebook

"Pressen og politikerne bruger dagligt folkeskolen som en politisk kamppplads, og lærerne og børnehaveklasselederne hænges ud som et folkefærd, der ikke arbejder nok. Jeg er sikker på, at de frederiksbergske forældre sætter stor pris på den kæmpe indsats og kompetente undervisning, lærere og børnehaveklasseledere hver dag udfører i skolerne på Frederiksberg. Det er 5. oktober en god anledning til at markere," siger hun.

Hvad laver en lærer på Lærerens Dag?

I forbindelse med Lærerens Dag 2011 blev videoen "Et æble til læreren" lanceret af Danmarks Lærerforening. I hovedrollen var den intetanende frederiksberglærer Mette Bache fra Skolen ved Søerne i København.