Lockouten giver styrket sammenhold: 
Klokken 04.00 fredag morgen ringede uret hos Mikkel Skovby Jensen i Albertslund. Han er en af mange, der i disse dage sørger for, at konfliktmaskinen er velsmurt. Fredag skulle han være med til at lave helstegt pattegris til sine kolleger. »Jeg er stået meget tidligt op for at være med til at skabe rammerne om det fantastiske sammenhold og fællesskab, der er blevet opbygget under denne konflikt. Jeg er ikke så meget for at rende rundt og aktionere, men så kan jeg bidrage med god mad«, fortæller han til lærerreporter Mikkel Wiene.


Lærere skriver fra lockouten

Publiceret
Køge Bugtbanens pendlere blev morgenflashmobbet: 
Lærerne mødte op onsdag morgen klokken 7.15 på stationerne i Køge, Ølby, Jersie, Solrød, Karlslunde, Greve, Hundige og Brøndby Strand for at deltage i flash mobben med overskriften »Jeg vil også på arbejde«. »Det er utrolig dejligt at mærke det sammenhold, vi får skabt i denne konflikt, og det er fedt at vide, at der står lærere på så mange stationer, samtidig med at vi står her«, sagde en af lærerne på Greve Station til lærerreporter Nikolaj Warming.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De sidste ugers lockout har budt på adskillige lokale aktiviteter. Med flash mobs, løbe-event, YouTube-klip og demonstrationer har lærerne vist, at de er klar til at kæmpe for deres overenskomst. Nogle er hoppet i rollen som lærerreporter for folkeskolen.dk:

Se alle lærer-reporter-artiklerne her.