Kom til dialog om fuld tilstedeværelse på skolen – og spis tapas til

København: Danmarks Læringsfestival, Bella Center, 25. og 26. marts 2014

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolereformen har vendt op og ned på lærernes arbejdstid. Forberedelsen skal mange steder ske på skolerne. De fleste er stærkt kritiske over for måden, ændringen er blevet indført på. Men der er delte meninger om kravet om fuld tilstedeværelse. Er det industrisamfundets betonregler, som nu med 100 års forsinkelse rammer lærerne, mens resten af samfundet endelig er ved at krænge dem af sig? Eller er det lige det, der skaber en ny og positiv kultur i lærergruppen?

Lyt til synspunkterne - og giv gerne dit besyv med!

Fagbladet Folkeskolen inviterer alle interesserede til at komme forbi og blive klogere, mens de nyder en lækker tapas den 26. marts klokken 13 ved den røde stol.

På Danmarks Læringsfestival har fagbladet Folkeskolen en stand. Kom og hils på os, og hør meget mere om de faglige netværk og Folkeskolens anmeldelser af læremidler til fagene.

Powered by Labrador CMS