Hent bogen: fortællingen om lærerlockouten

"Knockout - fortællingen om lærerlockouten" hedder en ny bog udgivet af fagbladet Folkeskolen, som samler hele det historiske forår. Opdateret 2022: Hent bogen som pdf og baggrundsinterview med centrale parter.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Opdateret 19/5-22: E-bog og e-magasin af Knockout kan desværre ikke tilgås i den nye version af folkeskolen.dk, men du kan hente bogen som pdf her:

Knockout - fortællingen om lærerlockouten

Dokumentation: Hent også interview med tre centrale parter:

E-bogen
E-bogen kan du læse på din computer, gemme i iBooks eller lignende på din iPad eller læse på andre e-bogs-læsere. Denne version består udelukkende af tekst og billeder - som en normal bog.

For at hente e-bogen, tryk her:

Hvis du trykker på linket til denne version på din iPad, bliver du spurgt, om du vil åbne bogen i iBooks. Hvis du gemmer den på din computer, kan du efterfølgende overføre til iPad/e-bogslæser eller læse den på computeren via e-bogsprogram uden at have netforbindelse. Hvis det er første gang, du downloader en e-bog på computeren, skal du altså først installere et særligt program. Det kan downloades via linket til højre, hvor der også er link til en hjælpeguide.

E-magasinet
Du kan også vælge at læse den interaktive udgave af e-bogen - vores e-magasin. Denne version kan læses på både computer og tablet, men kræver netadgang, mens du læser den. Til gengæld indeholder den både tekst, billeder, video, links og interaktive kort.

E-magasinet finder du her:

God fornøjelse!

Læs mere

Gratis e-bogs-program fra Acrobat

Hjælpeguide ved problemer mede-bog

Powered by Labrador CMS