Får du ikke bladet til tiden?

Fra oktober skifter Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere distributør - og udgivelsesdag.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Næste gang du modtager dit medlemsblad, kommer det måske med et bud fra Bladkompagniet i stedet for med postbuddet. Det kan der nemlig spares rigtig mange penge på!

Vores nye bude er meget erfarne. Det er dem, der leverer din daglige avis. Men måske kan der være lidt indkøringsvanskeligheder, så må du straks give os besked.

I alle større byer skifter vi til Bladkompagniet, men 25.000 abonnenter (ude på landet) vil stadig få bladet med postbuddet.

Bladkompagniet deler bladene ud torsdag, mens Post Danmark deler ud torsdag, fredag og lørdag.

På blade, der deles ud af Post Danmark, kan man som hidtil se navn, adresse og medlemsnummer på bagsiden. Det kan du ikke på blade, der omdeles af Bladkompagniet.

Klag, hvis du ikke får bladet

Hvis du ikke får Folkeskolen i næste uge og månedsmagasinet Undervisere om 14 dage, bør du klage. Klik ind på folkeskolen.dk og find knappen:

Derfra ryger din besked omgående videre til distributøren.

Hvis du ikke er på nettet, kan du ringe ind til DLF's medlemsafdeling på telefon 33 69 63 00 - eller sende et postkort til:

Folkeskolens redaktionPostboks 21391015 København K

Venlig hilsen

Fagbladet Folkeskolen og månedsmagasinet Undervisere