Debat

Svar til Emilie Vincenti

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Emilie

Ja, du kan godt have ret i, at hvis man lige ser på de to numre af bladet, så er det en deprimerende omgang. Men sådan er lærerlivet jo også for nogle.

Vores ærinde som medie er ikke hverken at »tale skolen op« eller »ned«. Vi forsøger at afspejle virkeligheden og omtaler de problemer, som lærere fortæller os om. Men vi vil lige så gerne fortælle om de løsninger, der findes mange steder i skoleverdenen. For eksempel holdt vi en konference om inklusion, hvor vi kun fokuserede på eksempler og viden om løsninger. I forhold til forældrene har vi i dette blad en artikel, som handler om, hvordan en skole arbejder med kommunikationen med forældre - som en opfølgning på artiklen med lærere, der oplever forældre, der taler grimt til dem.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi har også en lille serie, som hedder faglig fornøjelse. Her fortæller lærere om, da de gik hjem fra undervisningen med et smil på læben.

Der skal være plads til begge dele.

venlig hilsen

Hanne Birgitte Jørgensen

Powered by Labrador CMS