Formand for Lærernes A-kasse Gordon Ørskov Madsen har endnu ikke taget stilling til, hvad der skal ske med hans efterløn. "Jeg ved det ikke endnu. Jeg ligger i mellemområdet. Jeg benytter mig af, at der er en lang tidsfrist og tænker mig om". Man skal beslutte sig inden 1. oktober i år.

Lærerne står i kø for at få udbetalt efterløn

Indtil nu har 10.000 lærere bedt om at få efterlønsbidraget udbetalt. Lærernes A-kasse forventer, at op mod 20.000 lærere ønsker at få udbetalt bidraget. Man kan søge om at få sine efterlønspenge skattefrit indtil oktober måned.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Der har været tryk på i starten. Derfor er pengene heller ikke til rådighed lige med det samme. Det kan godt tage nogle uger, fra man søger, til man har pengene", siger formand for Lærernes A-kasse Gordon Ørskov Madsen.

Lærernes A-kasse har sendt breve ud til 50.000 medlemmer og holdt informationsmøder rundt i hele landet.

De vælger det trygge

De første udbetalinger er på vej, men der er nogle, der må vente lidt længere end andre. Lærernes A-kasse har valgt at kontakte særligt udvalgte medlemsgrupper for at sikre, at de har fået den bedste vejledning, inden de tager beslutningen.

Læs mere

Lærernes A-kasse: Overvej dinefterløn nøje

Powered by Labrador CMS