Kampvalg

Både Dorte Lange og Lars Busk Hansen vil være næstformand.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Næstformand i DLF, Stig Andersen, meddelte på hovedstyrelsesmødet i sidste uge, at han ikke genopstiller til posten som næstformand på efterårets kongres.

To hovedstyrelsesmedlemmer har meldt sig som kandidater: Dorte Lange, formand for skole- og uddannelsespolitisk udvalg, og Lars Busk Hansen, som er kredsformand i Lærerkreds Nord i Hjørring. Der er mulighed for at stille op helt frem til den 12. september, så der kan nå at komme andre kandidater.

Lars Busk: Styrk lærerprofessionen - og lidt mere fagforening

»Der er rigtig mange ord i DLF. Jeg ser det som en af vores store udfordringer, at vi bliver bedre til at gøre dem præcise, så vi kan omsætte dem til konkrete handlinger til gavn for medlemmerne. For eksempel læseprojektet kan blive et godt forbillede«, siger Lars Busk, som har været kredsformand i 13 år og hovedstyrelsesmedlem i otte.

Dorte Lange: Der skal være respekt om lærerne

»Der skal være respekt om lærerne, og det er nødvendigt med arbejdsro og et godt arbejdsmiljø for at kunne undervise godt. Jeg vil gerne være med til at styrke foreningens profil og sikre dialogen i foreningen, så vi med samlede kræfter kan møde de udfordringer, vi står over for«, siger Dorte Lange, som har været kredsformand i syv år og formand for skole- og uddannelsespolitisk udvalg i tre.

Stig Andersen har været medlem af DLF's hovedstyrelse i 24 år og næstformand i 12.

hjo@dlf.org

Powered by Labrador CMS