Dorte Lange 60 år

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 9. april fyldte næstformand for Danmarks Lærerforening (DLF) Dorte Lange 60 år. Hun blev valgt som næstformand for DLF i 2011 og kan dermed til sommer fejre tiårsjubilæum i rollen som sparringspartner og standin for lærernes formand. Det er en rolle, hvor hun når som helst skal kunne træde til og derfor skal være inde i alle sagerne. Dorte Lange har desuden siden 2016 været en af seks vicepræsidenter i den europæiske lærerforening Etuce.

Den runde fødselar blev valgt til Lærerforeningens hovedstyrelse i 2008, hvor hun blev formand for skole- og uddannelsespolitisk udvalg samt medlem af forretningsudvalget. Inden da havde hun to gange i perioden 2004-2007 siddet et halvt år som suppleant i hovedstyrelsen.

Dorte Lange er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i 1995 med dansk og historie som linjefag. Hun blev ansat som lærer på Hjallerup Skole i Nordjylland og derefter på Ny Holte Skole i Søllerød Kommune i Nordsjælland, hvor hun blev tillidsrepræsentant i 1997. Hun blev formand for Rudersdalkredsen i 2001.

Dorte Lange er mor til to voksne døtre på 34 og 31 år. Fødselsdagen blev - i disse coronatider - fejret med den allernærmeste familie.

Powered by Labrador CMS