Bo Holmsgaard 60 år

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 17. april fylder sekretariatschef i Danmarks Lærerforening Bo Holmsgaard 60 år. Han har varetaget jobbet som chef for Lærerforeningens ansatte på Vandkunsten i Københavns siden 2014, hvor han kom til fra en stilling som professionschef i BUPL.

Bo Holmsgaard er oprindelig læreruddannet fra Frederiksberg Seminarium og skiftede efter seks år lærergerningen ud med først et job som skoleleder, derefter skole- og kulturchef i Farum Kommune og senere udviklingschef i Københavns Kommunes børne- og ungdomsforvaltning. Han har siden taget uddannelser i pædagogisk psykologi ved DPU og Master og Public Governance ved CBS.

Adspurgt af mediet Altinget, hvordan han vil opsummere sit arbejde, svarer sekretariatschefen: "Vi er et hold om opgaverne - min opgave er at bringe viden og faglighed frem og gøre brug af den".

Privat er Bo Holmsgaard gift, og parret har tilsammen fire børn. Fritiden går med blandt andet jazz og friluftsoplevelser.

Powered by Labrador CMS