"Jeg håber, lærerne får deres arbejdsglæde tilbage", siger formand for Odsherreds Lærerkreds Christina Even.

Kredsformand: Styringsregimet er lærernes største udfordring

Skab rammer, der giver lærerne arbejdsglæden tilbage, sådan lyder rådet fra formand for Odsherreds Lærerkreds til forhandlerne af lærernes overenskomst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad er de største udfordringer for lærerne lige nu?

"Det tror jeg er hele styringsregimet. Der er en diskrepans mellem folkeskolens formål, og så det som bliver sat i værk for at få børnene til at lykkes. De ting som er vigtige for at få hele mennesker igennem det her system, stemmer ikke overens med de faktuelle ting som bliver sat i værk med styring", siger formand for Odsherreds Lærerkreds Christina Even.

Hvad håber du overenskomstforhandlingerne være med til at kan løse?

"Jeg håber, at lærerne får deres arbejdsglæde tilbage. Den er lidt fraværende for en del lærere. Der skal være en anerkendelse af, at med de forventninger, der stilles til lærerne, så bliver man nødt til at lave nogle andre rammer, end som er nu". 

Powered by Labrador CMS