Formand for de københavnske lærere stopper

De københavnske lærere skal snart vælge ny formand. Den nuværende formand for Københavns Lærerforening har nemlig meddelt, at han stopper efter fire år på posten.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Formand for Københavns Lærerforening (KLF) Lars Sørensen stopper på foreningens næste generalforsamling den 24. februar. Det skriver klfnet.dk.

"Jeg er efterhånden ved at være en ældre herre, og med mine 65 år har jeg nærmet mig pensioneringstidspunktet. Man er jo formand på fuld tid, så der er ikke mulighed for en seniorordning her", siger Lars Sørensen til klfnet.dk.

Lars Sørensen har været formand i København siden 2018, hvor han blev valgt til posten efter den mangeårige formand Jan Trojaborg.

Indtil videre har en enkelt kandidat meldt sig på banen. Det er Katrine Fylking, som på Facebook har erklæret, at hun stiller op til formandsposten.

"At være formand for KLF er en stor og vigtig opgave, som jeg har meget respekt for. Jeg kender KLF godt, og jeg har gennem lang tid overvejet, hvilken retning jeg ønsker for KLF", skriver hun blandt andet på sin profil.

Udover at sidde i bestyrelsen i Københavns Lærerforening sidder Katrine Fylking også i hovedstyrelsen i Danmarks Lærerforening.  

                      

Powered by Labrador CMS