Debat

Stem på de små medlemsgruppers repræsentant

De små medlemsgrupper, specialundervisningen og ikke mindst DLF skal have en stemme med viden og indsigt i praksis stemt ind i HB

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stem på Susanne Weisbjerg Vilstrup til Hovedstyrelsesvalget. 

De små medlemsgrupper må stå sammen, for at få en stemme, og for at bringe deres fagpolitiske perspektiver og deres sprog ind i DLFs hovedstyrelse. Denne stemme har manglet mange år i HB. Du kan være med til at ændre dette, ved at lægge dine 18 stemmer i Sannes kurv. 

Sanne er valgt som kandidat af de små medlemsgrupper. Og hun taler også specialundervisningens sag. Det mangler i HB. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Sanne har en praksisnær viden og erfaring fra specialskoleverdenen, og et realistisk blik for hele specialundervisningsverdenens praksisudfordringer. Sanne har et klart blik for inklusion der dur, og hun har et tiltrængt skarpt blik for den inklusion der ikke dur. 

Bagsiden af inklusionsmedaljen skal have et skarpere lys på sig. Det fortjener lærerne, folkeskolen og børnene. Og det lys skal kommunerne få i fokus, så barnet igen kan komme i centrum. 

Sanne har baggrund som bestyrelsesformand i Logopædisk forum, samt mangeårigt medlem i Ballerup Lærerforening, hvorfra hun desuden er kongresdeligeret.