Ulrik Nielsen oplyser til folkeskolen.dk, at han stiller op til hovedstyrelsesvalget

Ny kandidat melder sig til hovedstyrelsesvalget

Formanden for Tønder Lærerkreds er det nyeste medlem i rækken, der melder sin ind i kampen om en plads i hovedstyrelsen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ulrik Nielsen bliver derfor blandt de kandidater, medlemmerne af Danmarks Lærerforening har mulighed for at stemme på, når det inden 1. december skal afgøres, hvem der skal sidde i foreningens hovedstyrelse de næste fire år. Det oplyser han til folkeskolen.dk.

20 kandidater klar til DLF's hovedstyrelse 

Med det nyeste kandidatur er antallet af kandidater op på 21 aktive medlemmer + én pensionskandidat. Heraf de 12 er medlemmer fra hovedstyrelsen, der genopstiller til valget. Under Danmarks Lærerforenings kongres i sidste uge offentliggjorde Thomas Raa Olsen fra Djurs Lærerforening sit kandidatur, mens de øvrige kandidater alle havde oplyst om deres kandidatur inden kongressen. Det er muligt at melde sit kandidatur indtil 16. november.

Færre pladser at kæmpe om

På DLF's kongres blev det besluttet, at antallet af medlemmer i hovedstyrelsen fra det kommende valg bliver reduceret fra 25 til 23 medlemmer. Fem af pladserne er dog besat af henholdsvis en repræsentant fra skolelederne, de lærerstuderende og pensionisterne samt formanden, Anders Bondo Christensen, og næstformand Dorte Lange, der blev genvalgt for de næste fire år på kongressen. 

Følg valget til DLF's hovestyrelse på folkeskolen.dk