Debat

Hvad vil Anders gøre?

Medlemmerne skal kunne lykkes med deres opgaver!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kender Anders Liltorp som en meget ihærdig mand, der brænder for at styrke lærerprofessionen i alle henseender. Jeg har kendt Anders som en god formandskollega i snart 10 år, og har altid haft en kæmpe respekt for det engagement han lægger for dagen, når det handler om at styrke medlemmernes vilkår. Det er også med dette udgangspunkt, at han vil kæmpe for en central arbejdstidsaftale.

Anders lægger desuden meget stor vægt på, at vi skal sikre vores medlemmer de bedste vilkår, når det handler om at understøtte de elever, der har det allersværest. Han kommer selv fra en baggrund i specialområdet, og ved derfor meget om, hvad der skal til, for at vi kan lykkes med inklusionen og specialområdet generelt.

På Bornholm har vi flere gange haft besøg af Anders i forbindelse med vores TR-internat. Han fortæller altid med gejst og indsigt om det arbejde, der foregår både centralt og lokalt i DLF. Samtidig lytter han rigtig meget til input fra de deltagende TR’er og AMR’er.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Svaret på, hvad Anders vil gøre er derfor: Han vil lytte til medlemmerne og arbejde benhårdt for at forbedre deres vilkår. Så stem på Anders Liltorp som en rød tråd fra medlemmet over kredsen til hovedstyrelsen.