Debat

Husk at stemme -gerne på Katrine

Katrine Fylking er kandidat til hovedstyrelsen. Stemmer på Katrine er stemmer på en kandidat, der kommer med dugfrisk erfaring fra klasseværelset.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Giv stemmer til en passioneret lærer, der fortsat er helt ude i klasselokalet og med det overordnede mål, at folkeskolen som udgangspunkt skal være god nok til alle børn i Danmark.. Det kan ikke blive mere rigtigt når Katrines siger, at skolen ikke bliver bedre end lærernes arbejdsvilkår. Det er afgørende for folkeskolen, at det danske forhandlingssytemet kommer på ret kurs og reguleringen af lærernes arbejdstid ikke foregår med lov, men ved en overenskomst mellem arbejdstager og arbejdsgiver. Katrine vil helt sikkert som medlem af Hovedstyrelsen direkte fra klasseværelset og dermed med dugfrisk erfaring fra lærervirkeligheden, gøre en markant forskel i kampen for at sikre lærerne en central, ressourcebindende arbejdstidsaftale.

I sit politiske arbejde er Katrine dygtig til at skabe netværk såvel internt i Danmarks Lærerforening men også i samarbejdet med andre faglige organisationer, forvaltning og politikere. Hun er god til at få folk i tale og skabe forståelse for lærerarbejdets problemstillinger og skolens udfordringer.

En stemme på Katrine er en stemme på en lærer af hjertet, - og på en dygtig, dedikeret frontkæmper for lærernes arbejdsvilkår i folkeskolen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget