Debat

En femtedel

Der har lige været et ekstraordinært valg til hovedstyrelsen. Lars Holmboe blev valgt ind og bliver glimrende. Jeg har i øvrigt selv stemt på den gæve jyde. Stemmeprocenten derimod...

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under en femtedel af landets lærere har valgt, at stemme på en kandidat til den ledige plads i hovedstyrelsen. Det er sgu da pinligt. Der er mulige årsager til den lave stemmeprocent. 

Enten er de fleste ligeglade eller har ingen ide om, hvad de egentlig laver i hovedstyrelsen eller også glemte de det bare og følger ikke med nogle steder.

Hvis det er første årsag, så har hovedstyrelsen lidt af en opgave. Vi har brug for, at alle gør deres stemme gældende og vi har brug for, at alle medlemmer føler, at hovedstyrelsen er relevant. Det må og skal ikke bare være Tordenskolds soldater, som følger med. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Derfor har jeg en bøn til hovedstyrelsen. Få udbredt kendskabet til jeres arbejde ude på lærerværelserne og kæmp for, at alle medlemmer har lysten til, som minimum at stemme til et valg. 

God arbejdslyst til hovedstyrelsen.

Med venlig hilsen 

Søren Madsen

Powered by Labrador CMS